kava zuzana smajlerova
Foto: HN – Zuzana Šmajlerová
Je s údivem, že jednou z nejžhavějších gastronomických lokalit v okolí Pálavy se stala kavárna. Ne víno, ale dobrá káva láká o víkendu davy návštěvníků k posezení na zahrádce fary ale i v jejich nově zrekonstruovaných útrobách.

Jestli v Česku v poslední době vzniklo místo, které by mohlo být prototypem zdařile zvládnuté turistické destinace, Café Fara bude mezi prvními. Majitelé dokázali přitáhnout hosty především svou láskou ke kávě a důrazem na poctivé zpracování všeho okolo. Ať už jsou to nápoje odvozené od espressa, alternativní metody přípravy nebo třeba jen koláče a dorty ke kávě - ve všem je patrný cit pro kvalitu a snaha přinést na stůl to nejlepší.

Věhlas kavárny je natolik silný, že se zejména o víkendech dostává na hranici provozní kapacity (je tam zkrátka “narváno”). Pokud spěcháte, nebo vám rušné prostředí vadí, vydejte se na faru mimo špičku.

HN

Ještě na vás čeká 80 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Máte již předplatné? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.