reklama

Rubriky

17.4.2015

Majstrštyky českých restaurací: Kachna plněná bramborovými plackami U Bansethů

Seznamte se s majstrštyky českých restaurací. Představujeme kuchaře, kteří připravují jídla podle originálních,...

17.4.2015

Italská restaurace Pastař láká kromě těstovin také na čokoládové tagliatelle

Dobrá čerstvá pasta byla v Česku dlouho nedostatkovým zbožím. Naštěstí už také u nás najdeme italské restaurace s...

10.4.2015

Tipy měsíce

10.4.2015

Ve vyhlášeném bistru Dish testují uzenou verzi hamburgeru

Seznamte se s majstrštyky českých restaurací Představujeme kuchaře, kteří připravují jídla podle originálních,...

10.4.2015

Ve stínu...

10.4.2015

Přichází mistr chřest

Na svatého Jiří, kdy ze země vylézají hadi a štíři, si ještě počkáme, z hlíny ale už začíná vystrkovat hlavičky...

3.4.2015

Bílá sobota, Červené pondělí

3.4.2015

Smutek ve víně

Vinici Chateau Musar založil Gaston Muchar ve 30. letech, když se vrátil z Francie. Víno sestavil ve sklepích hradu...

3.4.2015

Jaro jako malované. Na velikonoční stůl patří čerstvá sklizeň a mladé maso

Velikonoční pokrmy vycházejí z tradic a také z toho, co kdysi bývalo na jaře k dispozici. Letos je už teplo, o...

1 ... 63 64 65 66 67