Jídlo
Nové Vallmo zkouší štěstí na starém místě
Rozhoduje lokalita, lokalita a zase lokalita, zní známé klišé realitního byznysu. A totéž platí v gastronomii. Jsou...
Recept: Bříško za syrova. S irským hovězím, které není tak tučné, se při přípravě tatarského bifteku dobře pracuje
Vypečený bok z mladého selete ještě ladí s jarem, ale šťavnatý vodní meloun již vítá léto. Překvapivá kombinace...
Recept: Bříško za syrova. S irským hovězím, které není tak tučné, se při přípravě tatarského bifteku dobře pracuje
Hovězí tatarák je klasika. Většinou jej děláme ze svíčkové, ale skvělý je také z bříška. Respektive ze spodní části...
Recept: Těstovinová ouška v barvách jara. Orecchiette se většinou podávají s brokolicí a sýry jako pecorino nebo ricotta
Jsou rychle hotové, populární a skvělé, ne každý si však troufá na domácí přípravu. Těstoviny, to je čirá...