reklama

Zzz jídlo

4.4.2016

Ambiciózní restaurace Le terroir se vrací. Inspiruje se skandinávskou gastronomií

Slavná restaurace Le terroir dlouhá léta patřila do pětice nejlepších pražských podniků. Přestože jí hrozilo...

31.7.2015

USA vyváží do Číny "falické škeble". Mlži unikátního tvaru lákají gurmány

Dutinovka tichomořská je unikátní škeble falického tvaru. V Číně je považována za lahůdku, nově láká i gurmány z...

30.7.2015

Zrekonstruovaná Fantova kavárna se otevírá. Secesní halu na hlavním nádraží obsadí indický řetězec

Do bývalé odjezdové haly na pražském hlavním nádraží se nastěhoval kavárenský řetězec Café Coffee Day. Nový podnik...

29.7.2015

Vědci oznámí, zda červené maso způsobuje rakovinu. Řezníci se obávají dopadů na prodej

Zástupci masného průmyslu se obávají výsledků studie Světové zdravotnické organizace pro výzkum rakoviny (IARC). Ta...

20.7.2015

Vinohradská restaurace Per Te nabízí těstoviny s půl tisíciletí dlouhou tradicí

Restaurace Per Te se inspiruje gastronomií různých středomořských oblastí. Ke dvěma favoritům mezi předkrmy patří...

19.5.2015

Síť restaurací Lokál se poprvé rozšíří mimo Prahu. Otevírá pobočku v Plzni a zamíří i do Brna

Podnikatel Tomáš Karpíšek zavítá se svojí franšízou Lokál poprvé za hranice hlavního města, konkrétně do Plzně a...

10.4.2015

Podívejte se, jak u Bansethů připravují kachnu nadívanou lokši a zelím

Podle některých dělají v nuselské hospodě U Bansethů nejlepší pečenou kachnu v Praze. Připravují ji podle receptury...

31.3.2015

Podívejte se, jak připravují slávky na pivu v restauraci Bruxx

Dušené slávky známé z Belgie si můžete dát i v pražské restauraci Bruxx. Šéfkuchař Jan Pípal je se svým týmem...

24.3.2015

Podívejte se, jak šéfkuchař Lokálu připravuje smažený sýr

Česká klasika smažený sýr s bramborem a tatarkou je v restauraci Lokál nejprodávanějším jídlem. Šéfkuchař Marek...

1 2