Jídlo a pití
Michelin zveřejnil jména nejlepších restaurací, v Praze má teď jeho "talíř" i Benjamin, Salabka a Levitate
Konec března znamená pro šéfkuchaře a restauratéry jediné - udílení gastronomických Oscarů. Počet hvězd i ocenění Bib...
Karamelizujte! Připravte si neodolatelné fudge z bílé čokolády
Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le Cordon Bleu. Pro ego!...
Lidé v Praze milují jídlo a rádi se u něj setkávají, říká šéfkuchař restaurace SaSaZu Andy Tan
Andy Tan se narodil na indonéské Jávě, za gastronomií však zamířil do Londýna, Paříže, Haagu i Amsterdamu. V...
Populární brněnská barmanská dvojice otevírá čtvrtý bar, tentokrát zaměřený na whiskey
Jan Vlachynský a Andrej Vališ, kteří mají na kontě už tři úspěšné brněnské podniky, ve čtvrtek 1. února otevírají...
Všechny kuchyně světa jsou provázané, říká šéfkuchař Radim Gerlich. V restauraci La Loca zavedl sdílení chutí
Mám ráda tvrzení, že jídlo sbližuje. Když se navíc ochutnává společně, platí to dvojnásob. Stejný názor má i...