reklama

Klára Metge

18.11.2016

Crepes a galettes. Klasice se šunkou a sýrem konkurují žampiony nebo fíková marmeláda

Crepes a galettes se pečou po celém světě. Ty pravé však najdete jen na pár místech. V Bretani. Nebo v Praze U...

21.10.2016

Pravá francouzská bageta se dá jíst ke všemu. Přípravu těsta ovlivňuje i počasí, říká majitel pražského Café Le Caveau

Pravá francouzská bageta má křupavou kůrku a střídku vzdušnou, s bublinami. Když ji stisknete, hned se vrátí do...

14.10.2016

Moje auto: Antonín Kokeš, majitel společnosti Albi a Antonínova pekařství

Po Praze jezdí častěji na kole než autem. To podle něj vytváří zbytečný stres.

16.9.2016

Makronky byly původně mandlové sušenky bez náplně. Pak cukráře napadlo je slepit

Kdo by neznal barevné mandlové cukroví? A aspoň jednou se nenechal zmást jeho podivným názvem? V cukrárně...

reklama