reklama

Eva Vychodilová

12.9.2013

Portugalsko, země rybích a fazolových "eintopfů". Co (ne)chutnalo naši reportérce při jejím putování

Během patnáctidenní putovní dovolené Portugalskem jsme navštívili mnoho restaurací, abychom ochutnali místní pokrmy....

3.7.2013

Co ochutnat v Lisabonu a okolí? Třešňový likér a sladkost travesseiro, radí Portugalec Pedro

Turistika v Lisabonu a jeho okolí nemusí znamenat jen chození od památky k památce. Může být i gurmánským zážitkem....

10.6.2013

Příběh polévky: Od vývaru z mamuta přes namáčený chléb až ke kostce bujónu

Jsou teplé i studené, slané i sladké, čiré i zahuštěné. Polévek existují po celém světě stovky druhů a často se dost...

3.6.2013

Areál radotínských firem je pod vodou. Zaměstnanci celý víkend stěhovali výrobky pryč

Kdysi tady získával manažerské ostruhy Martin Roman. O víkendu v Jance Radotín ze všech sil sháněli kamiony, aby...

6.5.2013

Výborné víno na vinařské cyklostezce: Navštivte malé pěstitele ve Falcku

Výborná vína od drobných vinařů okolo stokoruny a domácký přístup. To jsou hlavní lákadla vinařské stezky u Neustadtu...

13.4.2013

Čím nahradit potraviny plné éček? Odborník ukazuje, že to jde i bez nich

Nakoupili jsme deset potravin, jejichž etikety se doslova hemžily éčky. Nechali jsme jejich složení okomentovat a...

2.3.2013

Miniprůvodce světem fazolí: Které jsou nejlepší na chilli con carne a které na polévku?

Existuje několik set druhů fazolí. Liší se barvou, velikostí, chutí i složením. Některé se hodí do polévek, jiné do...

23.1.2013

Valentýnské zámečkové šílenství. Mosty po celém světě mění vizáž díky zamilovaným

Gustav a Anežka, Diana a Maxim, Plecháček a Borůvka. To jsou dvojice, které svou lásku zpečetily připevněním visacího...

21.1.2013

Byl pracovitý a sečtělý. Přátelé se loučili s doyenem české ekonomie Karlem Koubou

Na nedávno zesnulého profesora ekonomie Karla Koubu, známého jako signatáře Dřevíčské výzvy, zavzpomínali ve svých...

reklama