Říká se, že tohle jídlo dokáže spolehlivě prověřit kvalitu toho, kdo je připravuje. A tak ani není divu, že právě touto disciplínou Gordon Ramsay pěkně potrápil kuchaře ve svém televizním pořadu. Tady se prostě pozná, kdo umí.

Aby bylo těsto krásně dozlatova upečené a maso uvnitř připravené tak akorát, šťavnaté, ale ne krvavé a taky ne "durch", chce to cvik. Takže kdo teprve začíná, možná by to měl nejprve vyzkoušet třeba s levnější vepřovou panenkou, než si postup trochu osahá.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se